

- Не знам точно.
- Кажете грубо.
- Не знам, да ти е*а майката!

- И мен ли ще вземеш?
- Не ма, спирам печката.

Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg
Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Мая Манолова обяви, че депутати от „БСП-Обединена левица“ ще внесат законопроект за таван на надценките и призова за драконовски санкции
Несигурната икономическа среда е най-големият проблем на бизнеса
Надеждите са цените да се запазят приблизително
Според експертите, основната причина за по-високите цени на българското свинско са по-високите разходи за производство
На трапезата се слага пита, баница, пача, печен дроб, пастърма със зеле, свинско с праз, печена кокошка
Българинът е категоричен, че няма да се лиши от него, дори и да има поскъпване на месото
Когато се разтресе с щипката, хубавото кебапче не трябва да се прекършва
Сравнителен анализ показва, че българинът сред най-ощетените европейци по отношение на ДДС върху храните.
Анализът е установил, че основното съдържание на тази по-скоро смес, отколкото месо, е главно костен мозък и определено количество разрушена мускулна
Вратите на „Медуза” са отворени всеки ден от девет часа сутринта до единадесет часа вечерта през седмицата, а в петък и събота до един часът след полунощ. Резервации се приемат на телефон: +359 89 0100700